Ajankohtaista

Uutiset

20.6.2024 Pikaestimaatti: tuotanto kasvoi toukokuussa 1,2 % edellisestä kuukaudesta

Kausitasoitettu tuotanto kasvoi kokeellisen pikaestimaatin mukaan 1,2 % huhtikuusta toukokuulle. Työpäiväkorjattu sarja laski 1,7 % vuodentakaiseen verrattuna.

19.6.2024 Paikallishallinnon palveluiden järjestäjien tulot, menot ja velka -tilaston tiedot julkaistaan vuonna 2024 tietokantataulukoissa

Kokeellisesta paikallishallinnon palveluiden järjestäjien tulot, menot ja velka -tilastosta tehdään vuonna 2024 ainoastaan tietokantajulkistuksia: tilastovuoden 2023 tiedot tarkentuvat tietokantataulukoissa, mutta erillisiä tiedotteita ei julkaista. 

18.6.2024 Joka toisella suomalaisella asuntokunnalla velkaa vuonna 2023, velat pienenivät edellisvuodesta

Suomalaisista asuntokunnista 51 prosentilla oli velkaa vuonna 2023. Veloista valtaosa eli 70 prosenttia oli asuntovelkaa. Velallisten asuntokuntien keskimääräinen velka oli 94 000 euroa. Asuntovelallisten keskimääräinen asuntovelka oli 114 800 euroa.

Lisää uutisia

Tilaa tuoreimmat tiedot sähköpostiisi

Voit tilata tuoreita tilastotietoja koskevia uutisviestejä tai perjantaisin ilmestyvän uutiskoosteen sähköpostiisi. Uutiskoosteesta löydät viikon uutisten ja Tieto&trendit-artikkelien lisäksi aikataulun seuraavan viikon tilastotiedon julkistuksista sekä tietoa lähiajan tapahtumista.

Lue tuorein uutiskooste uutisviestipalvelussa

Lue tai tilaa sidosryhmäkirje

Lue tai tilaa opettajauutiskirje

Tieto&trendit – ajankohtaiset artikkelit ja blogit

Tieto&trendit-verkkojulkaisun asiantuntija-artikkelit pureutuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja kehitystrendeihin tilasto- ja tutkimustiedon valossa. Blogeissa asiantuntijamme tuovat yhteiskunnalliseen keskusteluun näkemyksiään. 

Yhteystiedot

Päivitetty 20.6.2024