Toimialaluokitus 1988

4850 Ateriapalvelu

4","01","Ruoka-annosten ja juomien valmistus ja annostus suurkeittiöissä tai 4","02","vastaavissa tiloissa muualla (esim. ruokaloissa tai lentokoneissa) 4","03","tapahtuvaa kulutusta varten. 4","04"," 4","05","Juhlapalvelu (catering-palvelu, pitopalvelu) kotitalouksia varten. 4","06"," 4","07","Ateriapalveluliikkeen tarjoilutoiminta. 4","08"," 4","09","Kolikoilla toimivien ruoka-annosautomaattien ja kahviautomaattien 4","10","ylläpito. Tällaisen toiminnan harjoittaja saattaa pitää yllä useita 4","11","tällaisia automaatteja useassa eri paikassa. 4","12"," 4","13","Tähän ei kuulu: 4","14"," 4","15","Varsinaisen elintarviketeollisuuden yhteydessä tapahtuva ruoka-annosten 4","16","valmistus välitöntäkin kulutusta varten kuuluu teollisuuden luokkaan 11. 4","17"," 4","18","Virvokeautomaattien ylläpito kuuluu luokkaan 4339. [1]


...