Ammattiluokitus 2010

94 Avustavat keittiö- ja ruokatyöntekijät

Valmistelevat ja valmistavat tilauksesta suppeaa valikoimaa esivalmistettuja aterioita tai juomia, siivoavat pöytiä ja keittiöalueita ja pesevät astioita.

Tehtäviin kuuluu yleensä: yksinkertaisten tai esivalmistettujen aterioiden ja juoma-annosten, kuten voileipien, pizzojen, grilliannosten, salaattien ja kahviannosten valmisteleminen, aterioiden valmistuksessa tarvittavien raaka-aineiden peseminen, pilkkominen, mittaaminen ja sekoittaminen, keittiölaitteiden, kuten grillien, mikroaaltouunien ja rasvakeitinten käyttäminen, keittiöiden, ruoanvalmistus- ja tarjoilualueiden siivoaminen, ruoan valmistusastioiden ja muiden keittiöissä ja ravintoloissa tarvittavien välineiden puhdistaminen.
[1]

Sisältää

- 941 Avustavat keittiö- ja ruokatyöntekijät [1]


...