Ammattiluokitus 2010

51201 Kokit, keittäjät ja kylmäköt

Suunnittelevat ja valmistavat ruokia esim. ravintoloissa, hotelleissa, laivoissa tai sairaaloissa. Valmistavat ja asettelevat kylmiä ruokia tai jälkiruokia pöytiin ym. [1]

Hakusana

  • apukeittäjä
  • apukokki
  • apulaiskokki
  • dieettikeittäjä
  • keittäjä
  • keittäjä-emäntä
  • keittäjäharjoittelija
  • keittäjä-kylmäkkö
  • keittäjä-siivooja
  • keittäjä-siivooja-talonmies
  • keittäjä-talonmies
  • kokki
  • kokkiharjoittelija
  • kokki-keittäjä
  • kokki-kylmäkkö
  • kokkistuertti
  • koulukeittäjä
  • kylmäkkö
  • kylmäkköharjoittelija
  • kylmäkkö-keittäjä
  • laitoskeittäjä
  • laivakokki
  • lihanpaloittelija (suurtalous, ravintola)
  • paistaja (suurtalous, ravintola)
  • pitokokki
  • pitopalvelun työntekijä (ruoanvalmistus)
  • pitopalvelutyöntekijä (ruoanvalmistus)
  • pääkeittäjä
  • pääkokki
  • ravintolakeittäjä
  • ravintolakokki
  • ravintolankeittäjä
  • ruokapalvelunhoitaja
  • suurtalouskokki
  • vuorokokki

...