Uutisia 29.1.2015

Tilastokeskuksen verkkosivut ovat uudistuneet

Tilastokeskuksen verkkosivujen ulkoasu ja etusivun rakenne ovat uudistuneet. Uudistuksen tavoitteena on parantaa keskeisten tietojen löydettävyyttä sivuillamme. Uudistetut sivut soveltuvat myös entistä paremmin käytettäväksi erilaisilla päätelaitteilla.

Uudella etusivulla esitetään vanhoja palveluita uudella tavalla ja niiden lisäksi on tullut kokonaan uusia palveluosioita. Esimerkiksi oikean tilastotiedon etsimisessä voi käyttää tilastohakua, ottaa yhteyttä tilastotietopalveluun tai hyödyntää usein kysyttyjä kysymyksiä.

Etusivulla julkaistaan keskeisimpiä tilastotietoja avainlukuina. Uutena avainlukuna julkaistaan nyt kuukausitietoja uudisrakentamisen volyymistä.

Sivuston uudistamista jatketaan vaiheittain myös palvelun rakenteen ja toiminnallisuuden osalta. Kehitystyötä varten toivomme saavamme palautetta sivuista. Tutustu sivuihin ja anna meille palautetta.

Ohjeita sivuston jatkokäyttöä varten:

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Mervi Ukkonen p. 029 551 2235, tiedottaja Erja Seppänen p. 029 551 2569, etunimi.sukunimi@tilastokeskus.fi