Kuntien avainluvut

Kuntien avainluvut -palvelussa voit vertailla kuntia keskenään tai suhteessa koko Suomen lukuihin. Palvelu esittää keskeiset avainluvut kaikista Suomen kunnista taulukkomuodossa ja kuvioina. Tiedot ovat saatavilla päivitetyillä aluejaoilla vuodesta 2015 alkaen.

Siirry Kuntien avainluvut -tietokantaan

Voit käyttää myös työkalua alla. Valitse ensin haluamasi vuoden aluejako ja sitten alue (kunta, maakunta, seutukunta tai koko maa) ja sille vertailualue, jolloin saat esille kuntien avaintiedot taulukkomuodossa.

Voit vertailla alueita kuvion avulla tai tarkastella tietyn avainluvun kehittymistä vuosien varrella. Kuviot aukeavat uuteen välilehteen.

Katso myös video: Näin käytät Kuntien avainluvut -palvelua

Valitse käytettävä aluejako

Avainluvut

Avainluku, tiedot vuodelta {{ active1.text }} {{ active2.text }} Vertaile avainluvun muutosta alueilla
{{ t.text }}
{{comments[t.index+1].comment}} Lue lisää
{{ data1[0].values[t.index] | dotToComma | thousandsSeparator }} {{ data2[0].values[t.index] | dotToComma | thousandsSeparator }} Avainluvun muutos ajassa

Lisää taulukko omaan sovellukseesi

Alla oleva koodi on rajapintakutsu tietokantaan, jonka avulla voit muodostaa omassa sovellukseesi saman avainlukutaulukon kuin yllä tekemiesi valintojesi perusteella. Voit myös halutessasi muokata kutsua. Katso myös tarkemmat ohjeet rajapinnan käytöstä


Tietokanta: 
{{ addr }} 
Kysely: 
{{ getQuery() }} 

Viittausohje :

Kuntien avainluvut, Helsinki: Tilastokeskus.

Saantitapa: {{addr}}