Toimialaluokitus 2008
10390
Muu hedelmien, marjojen ja kasvisten jalostus ja säilöntä
[1]
Sisältää
- pääasiassa hedelmiä ja kasviksia sisältävien tuotteiden valmistus pl. einekset ja valmisruoat
- hedelmien, marjojen, pähkinöiden ja kasvisten pakastus, kuivaus ja säilöntä öljyn tai etikan avulla, purkitus yms.
- hedelmä- ja vihanneselintarvikkeiden valmistus
- hillojen, marmeladien ja hyytelöiden valmistus
- paahdettujen pähkinöiden valmistus
- pähkinätahnojen ja -tuotteiden valmistus ml. mantelimassa
- sienisäilykkeiden valmistus
- tofun (soijajuusto) valmistus
- hedelmistä ja vihanneksista valmistetut tuore-elintarvikkeet (myös rahtityö):
-- pakattu salaatti, juuresraasteet jne.
-- kuoritut ja pilkotut vihannekset
-- keittojuurespakkaukset yms. [1]
Sisältää myös
[1]
Tähän ei kuulu
- hedelmä-, marja- ja kasvismehujen valmistus (10320)
- hedelmien ja pähkinöiden säilöntä sokerissa (10820)
- hedelmä- ja marjajauheiden valmistus (10610)
- ruokasalaattien valmistus (10850)
- einesten ja valmisruokien valmistus kasviksista ja hedelmistä (10850)
- perunatuotteiden valmistus (10310)
- jauhojen valmistus kuivatuista palkokasveista (10610)
- kasvisliemikuutioiden ja pussikeittojen valmistus (10890)
- keinotekoisten tiivisteiden valmistus (10890) [1]
Hakusana
- hapankaalin valmistus
- hedelmien säilöntä, kuivatus ja pakastus
- hillojen valmistus
- hyytelöiden valmistus, säilöntä ja pakastus
- juuresraasteiden valmistus
- kasvisten säilöntä, kuivatus ja pakastus
- mantelimassan valmistus
- marjahillojen valmistus
- marjojen säilöntä, kuivatus ja pakastus
- marmeladien valmistus, säilöntä ja pakastus
- marsipaanimassan valmistus
- paahdettujen pähkinöiden valmistus
- pähkinätahnojen valmistus
- pähkinöiden ja hedelmien sekoitusten valmistus
- pähkinöiden paahtaminen
- rahtityö (juuresraasteiden teko)
- rahtityö (vihannesten kuoriminen ja pilkkominen)
- sienisäilykkeiden valmistus
- soijajuuston valmistus
- tofun valmistus
- tomaattipyreen valmistus
- vihannesten kuoriminen, pilkkominen ja pakkaaminen
- pähkinöiden kuoriminen
...