Toimialaluokitus 2008
10130
Liha- ja siipikarjatuotteiden valmistus
[1]
Sisältää
- lihan (myös siipikarjanlihan) jalostus: suolaus, savustus, kuivaus ja muu säilöntä sekä marinointi
- tuotteiden valmistus lihasta, sisäelimistä tai verestä:
-- makkarat, pateet, lihahyytelöt, verimakkara ja -palttu, keittokinkku, suoleen tms. kuoreen laitetut erikoisvalmisteet
- lihatuotteiden pakastus [1]
Sisältää myös
[1]
Tähän ei kuulu
- käsittelemättömän lihan ja siipikarjanlihan leikkaus ja pakastus (10110, 10120)
- valmisaterioiden tai einesten valmistus lihasta ja siipikarjanlihasta (10850)
- lihaa sisältävien ruokasalaattien valmistus (10850)
- lihaliemikuutioiden ja pussikeittojen valmistus (10890)
- lihauutteiden ja -mehujen valmistus (10890)
- palkkio- tai sopimusperusteinen lihan pakkaaminen (82920) [1]
Hakusana
- keittokinkun valmistus
- lihaa sisältävien tuotteiden valmistus
- lihahyytelöiden valmistus
- lihan kuivaus
- lihan paloittelu
- lihan palvaus
- lihan savustus
- lihan suolaus
- lihanjalostus
- lihatuotteiden suolaus, savustus, kuivaus ja pakastus
- lihatuotteiden valmistus
- luujauhon valmistus
- makkaran valmistus
- makkaratuotteiden valmistus
- makkaroiden säilöntä ja savustus
- maksapateen valmistus
- rahtityö (lihanjalostus)
- rahtityö (lihansavustamo)
- savustamo (liha)
- siipikarjanlihan kuivaus
- siipikarjanlihan palvaus
- siipikarjanlihan savustus
- siipikarjanlihan suolaus
- siipikarjatuotteiden valmistus
- suolien puhdistus
- verimakkaran valmistus
- veripaltun valmistus
- verituotteiden valmistus
...